De beste bescherming tegen zon of regen

U wilt graag genieten van de zon, maar wilt niet nat worden door de regen? Een serre of overkapping is dan een goede keus. Bij Roli Montage en Renovatie in Nuenen kunt u terecht voor al uw montage- en renovatiewerk. Dus ook als u een dakkapel of een kunststof kozijn wilt, zijn er vele mogelijkheden. Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte? Bel 06 – 101 007 36 of vul het contactformulier in.

 

Kozijnen & Ramen


Er zijn vele mogelijkheden als het gaat om ramen en kozijnen. Wij leveren en plaatsen hout- aluminium en kunststof kozijnen zowel voor nieuwbouw als voor renovatie van uw woning. Steeds vaker worden kunststof en aluminium toegepast vanwege de duurzaamheid van deze materialen. Laat u door ons informeren welke kozijnen of ramen het beste bij uw woning passen en welke mogelijkheden er voor u zijn.

Doorsnede van kunststof kozijnen - Roli Montage en Renovatie Nuenen Een Aluminium Pui geplaatst door Roli Montage en Renovatie Nuenen

Glas, Spiegels & Hardglazenpuien


We leveren en plaatsen isolatieglas voor nieuwbouw en voor renovatiewerk. Het vervangen van enkel glas voor isolatieglas, het aanpassen van sponningen in kozijnen of het vervangen van glas in draairaam of deur is voor ons geen enkel probleem. Verder leveren wij vele soorten spiegels op maat, hardglazen douchewanden, hardglazen deuren, figuurglas, veiligheidsglas en glas-in-lood.

Glas gerenoveerd door Roli Montage en Renovatie Nuenen Roli Montage en Renovatie Nuenen heeft al het glaswerk geplaatst

Deuren & Garagedeuren


Wij leveren en plaatsen binnendeuren / voordeuren en terrasdeuren in diverse stijlen en uitvoeringen. Daarnaast zijn er ruime keuze- mogelijkheden in glas/beslag en andere accessoires. Het is mogelijk een deur helemaal aan te passen aan uw wensen.

Ook leveren wij Garagedeuren. De tijd dat u slechts kon kiezen uit openslaande houten deuren of stalen kanteldeuren ligt ver achter ons. Er is nu ook volop keuze in roldeuren. 

Mooie deuren nodig? Roli Montage en Renovatie Nuenen plaatst diverse deuren Elektrische garagedeur vakkundige geplaatst door Roli Montage en Renovatie

Terrasoverkappingen


De vraag naar terrasoverkappingen stijgt. Veel mensen willen langer buiten zijn, willen de sfeer van de huiskamer doortrekken naar buiten of willen een meer of minder uitgebreide vergroting van hun woning absoluut betaalbaar houden. Dan is een terrasoverkapping de oplossing. Ook hierbij zijn veel variaties mogelijk, en is er een mogelijkheid voor elektrische zonwering. Laat u informeren over de mogelijkheden.

Aluminium overkapping geplaatst door Roli Montage en Renovatie Nuenen Overkapping met zonwering Roli Montage en Renovatie Nuenen

Rolluiken, Zon- & Insectenwering


We beschermen allemaal wat ons lief is, dat geldt ook voor ons huis en onze bezittingen. Wij bieden u daarom een scala aan producten om inbrekers, de zon en insecten te weren. Zo leveren en plaatsen wij: rolluiken, zonneschermen en markiezen, serrezonwering, screens, rolgordijnen, rolhorren, hordeuren en plissédeuren. Deze producten onderscheiden zich in gemak, kwaliteit en duurzaamheid.

Mooie rolluiken binnen een dag geplaatst Roli Montage en Renovatie Nuenen plaatst zonweringen

Dakkapellen & Dakvensters


Het plaatsen van een dakkapel is een prima manier om meer ruimte en licht te creëren. We plaatsen nieuwe dakkapellen, maar ook voor het opknappen van een bestaande dakkapel kunt u bij ons terecht. Ook voor de eventuele binnenafwerking.

Wilt u alleen meer licht in een donkere ruimte? Dan is een Velux dakvenster een prima oplossing. Ook hierbij zijn vele mogelijkheden.

Dakkapel renovatie door Roli Montage en renovatie Nuenen Nieuwe Dakkapel