De beste bescherming tegen zon of regen

Wilt u graag genieten van de zon of buiten kunnen zitten als het regent? Een serre of overkapping is dan een goede keus. Bij Roli Montage en Renovatie in Nuenen kunt u terecht voor al uw montage- en renovatiewerk. Dus ook als u een dakkapel of een kunststof kozijn wilt, zijn er tal van mogelijkheden. Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte? Bel 06 - 10 10 07 36 of vul het  contactformulier in.

Ontvang een gratis consult

Kozijnen en ramen

Er zijn vele mogelijkheden als het gaat om ramen en kozijnen. Wij leveren en plaatsen houten, aluminium en kunststof kozijnen zowel voor nieuwbouw als voor de renovatie van uw (oudere) woning. Steeds vaker worden kunststof en aluminium toegepast vanwege de duurzaamheid van deze materialen. Laat u door ons informeren welke kozijnen of ramen het beste bij uw woning passen en welke mogelijkheden er voor u zijn.

Terrasoverkappingen

De vraag naar terrasoverkappingen stijgt. Veel mensen willen langer buiten zijn, willen de sfeer van de huiskamer doortrekken naar buiten of willen een meer of minder uitgebreide vergroting van hun woning absoluut betaalbaar houden. Dan is een terrasoverkapping de oplossing. Ook hierbij zijn veel variaties mogelijk, waaronder 

elektrische zonwering. Laat u informeren over de mogelijkheden.

Glas, spiegels en hardglazen puien

We leveren en plaatsen isolatieglas voor nieuwbouw en voor renovatiewerk.

 

Het vervangen van enkel glas door isolatieglas, het aanpassen van sponningen in kozijnen of het vervangen van glas in draairamen of deuren is voor ons geen enkel probleem.

 

Verder leveren wij vele soorten spiegels op maat, hardglazen douchewanden, hardglazen deuren, figuurglas, veiligheidsglas en glas-in-lood.

Rolluiken, zon- en insectenwering

We beschermen allemaal wat ons lief is, en dat geldt ook voor ons huis en onze bezittingen. Wij bieden u daarom een scala aan producten om inbrekers, de zon en insecten te weren. Zo leveren en plaatsen wij rolluiken, zonneschermen en markiezen, zonwering voor de serre, screens, rolgordijnen, rolhorren, hordeuren en plissédeuren. Deze producten onderscheiden zich in gemak, kwaliteit en duurzaamheid.

Deuren en garagedeuren

Wij leveren en plaatsen binnen-, voor-, en terrasdeuren in diverse stijlen en uitvoeringen. Daarnaast zijn er ruime keuzemogelijkheden in glas/beslag en andere accessoires. Het is mogelijk een deur helemaal aan te passen aan uw wensen.


Ook leveren wij garagedeuren. De tijd dat u slechts kon kiezen uit openslaande houten deuren of stalen kanteldeuren ligt ver achter ons. Er is nu ook volop keuze in roldeuren.

Dakkapellen en dakvensters

Het plaatsen van een dakkapel is een prima manier om meer ruimte en licht te creëren. We plaatsen nieuwe dakkapellen, maar ook voor het opknappen van een bestaande dakkapel kunt u bij ons terecht. Ook voor de eventuele binnenafwerking.


Wilt u alleen meer licht in een donkere ruimte? Dan is een Velux dakvenster een prima oplossing. Wij bieden u tal van mogelijkheden.